Ingerii ne asteapta pe noi!

Bine v-am regasit.

Dupa un bine meritat concediu, iata-ma din nou la treaba. Azi va voi scrie cate ceva dintr-o carte draga mie, si anume: Gratia de fiecare zi de Marianne Wiliamson.

Voi incepe cu o scurta rugaciune spusa de un copil, si anume: << „Patru colturi are patul, patru ingeri sunt la capul meu. Unul sa pazeasca, doi sa se roage si unul sa alunge tot ce e rau”.

283341_4995484373762_1892679250_n

Ingerii sunt gandurile lui Dumnezeu si, a chema ingerii, inseamna a cere ca gandurile lui Dumnezeu sa le umbreasca pe ale noastre. A te ruga unui Inger, inseamna a te concentra asupra unui nivel de gandire pura, gandire divina, si sa ii ceri sa inlocuiasca gandurile noastre de frica.

……

„Unul de paza” -Fie ca Spiritul Iubirii sa aiba grija de gandurile mele, pentru ca numai sfintenia sa ramana pe altarul mintii mele.

„Doi sa se roage”- Fie sa raman in contact constient cu Dumnezeu si intotdeauna atent la miracolele din jurul meu.

„Unul sa alunge tot ce e rau”- Fie ca Spiritul Divin sa alunge tot ceea ce nu este iubire din gandurile mele si din lumea mea.

Atunci cand ne rugam unei instante superioare noua, nu ne rugam la ceva situat in afara noastra. Ingerii nu traiesc „altundeva” …- ci intr-un alt plan al perceptiei. Ei locuiesc in noi, ca energii latente ale puterii divine, energii potentiale, dar inca neactivate in majoritatea oamenilor. Chemand Ingerii, noi reactionam la momeala evolutionista a starii angelice. Recunoastem ingerii ca fiind mentori spirituali care ne pot eleva gandurile pana la inaltimile adevarului. Pe masura ce ne inaltam in intampinarea lor, devenim in final ca ei.

Omenirea se afla acum in fata unei provocari cum nu a mai trait vreodata- cea de a-si activa potentialul divin, chemat de istorie la o expansiune in dimensiunile mintii si spiritului, lucru care ne va devia de la o cale absolut distructiva. Nu este momentul sa-i asteptaam pe ingeri, ci sa ne implicam activ in a deveni chiar noi ingeri. Intr-adevar, asteptam ceva care ne asteapta pe noi.

De fiecare data cand credem ca o minune este imposibila, sau presupunem  ca noi nu suntem capapbili sa o realizam, renuntam la a zbura. Dar asta nu inseamna ca nu ptem, sau ca nu o vom face.

… Oamenii spun: „Cand voi intalni persoana potrivita, ma voi dedica relatiei….Cand o sa am o slujba potrivita, o sa ma implic suta la suta….Cand voi slabi, o sa incerc sa rat nemaipomenit”… Imaginati-va un Inger narcisist!

Momentul pentru a trai viata din plin este acum, indiferent de circumstante. Decizia de a fidivin, atrage divinul….Singurul mod de a avea o viata excelenta este de a dori sa fim excelenti.

Cu fiecare gand al nostru, noi decidem daca intampinam realitatea lui Dumnezeu si perspectivele ei miraculoase. ….

Indiferent de ce suferinta ne-a marcat vietile, daca suntem deschisi unui miracol astazi, atunci minunea poate avea loc. Si nu exista miracol mai mare decat acela cand o persoana isi atinge potentialul maxim. Ne vindecam, pe masura ce realizam ca vom fi ceea ce decidem noi sa fim. Ceea ce ne tine pe loc nu este atat ceea ce nu primim, cat ceea ce nu oferim.

Cand alegem sa nu fim ingeri, ingerii din jurul nostru se indeparteaza. Oamenii vor avea tendintaa de a fi ceea ce noi am decis sa fim pentru ei. Totusi, este dificil sa trimiti lumina altora, atunci cand nu simti ca exista lumina in interiorul tau.

Exista o lumina in noi toti, pentru ca Dumnezeu a pus-o acolo.>>

De noi depinde daca o vom duce la desavarsire sau o s-o facem sa devina opaca, pana la a mai inceta sa straluceasca.

Cum putem face asta….Simplu. Iubind, daruind, servind cu drag pe altii, si nu in ultimul rand apreciindu-ne, cu fiecare pas pe care il facem si nu criticandu-ne cum marea majoritate o facem.Chiar si cei care afirma ca se apreciaza, ca se iubesc, ca sunt mandri de propria lor persoana, au momente in care uita cine sunt cu adevarat, se critica, se pun la zid, si asta nu doar pentru un moment…ci zile in sir. Daca nu ar fi asa, atunci, cu totii am fi cu adevar niste Ingeri.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.