Meditatie cu Ingerii Armoniei

11988303_927463527326885_7223909643021622430_n

Ingerii Armoniei isi revarsa binecuvantarile asupra noastra atunci cand optam pentru o viata armonioasa. Aceasta armonie se refera la toate aspectele vietii si fiintei noastre. La nivel fizic, armonia se refera la mediul si ambianta in care alegem sa traim. Ca stare emotionala, ea se refera la masura in care noi suntem deschisi sufleteste, onesti si integri. Traim in armonie, macar partial, daca invatam sa ne acceptam legatura cu Pamantul, care ne sustine si ne hraneste.
Daca acordam sentimentelor atentia cuvenita, atunci traim nu numai intr-o armonie exterioara, ci si in armonie cu noi insine. Si a trai astfel, inseamna sa ne punem in valoare inzestrarile mai mult sau mai putin latente, sa le exersam, rezonand cu Armonia cosmica, putand astfel da nastere operelor de arta.
A trai in armonie este o stare care prin rezonantele specifice ne hraneste permanent si ne ajuta sa experimentam viata ca fiind integrata in fluxul vietii universale. Gratie armoniei, actionam mereu cu inima deschisa si conform celor mai inalte idealuri la care ne putem raporta. De aici decurge o stare benefica inclusiv pentru fiinta noastra fizica, ritmul existential impartindu-se intre munca plina de roade si momentele de odihna si de reculegere. Viata noastra include buna dispozitie, odihna, prieteni minunati, iar frumusetea interioara si aspiratia spirituala devin treptat componentele esentiale ale unei armonii deosebite: a trai in spiritul adevarurilor universal valabile. Acestea sunt acele adevaruri comune tuturor marilor traditii spirituale planetare.

fragment din Ingerii armoniei, sursa: www.angelinspir.ro

Daca ti-am starnit curiozitatea, te  invit sa experimentam impreuna aceasta minunata  meditatie :

La adresa: Satu Mare Bld, Vasile Lucaciu, Nr. 35 (în curte), Joi 22 octombrie 2015, ora 18.

Investitia ta  este de 33 lei.

Meditație este denumirea celei mai profunde relaxări!

Pentru a te conduce in meditatie, este alaturi de tine, Corina Mihaela Seres – Master Teacher of Reiki Usui Shiki Ryoho practician Terapie si Conectare cu Ingeri !

Din motive organizatorice, te invit sa te inscrii accesand formularul de mai jos.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.