Calauzire!

„Fara caluzirea noastra launtrica fireasca, cea care ne lumineaza calea, viata pare o lupta fara rost, in intuneric. Fara lumina interioara care sa ne lumineze cararea, totul pare intamplator si haotic, chiar amenintator si periculos. Doar constientizand energia mai subtila care leaga toate fiintele vii, intreaga viata, prin calauzire launtrica, putem simti conexiunea invizibila, ordinea si semnificatia mai profunda din spatele tuturor lucrurilor. Fara sa intelegem clar aceasta conexiune dintre sinele nostru personal si toate fiintele vii, este aproape imposibil sa fim adevarati creatori si sa fim noi insine, cu deplina incredere. Intuitia este stanca pe care se inalta creativitatea. Calauzirea launtrica este busola care ne conduce viata catre o traire cu semnificatie mai inalta si mai frumoasa.

Afirmatia de dimineata

Eu urmez lumina calauzirii mele launtrice de-a lungul intregii zile si refuz sa permit vreunui gand de teama, sugerat de ego, vreunei emotii negative sau vreunei aparitii inselatoare sa ma inspaimante si sa ma faca sa cred ca viata este intamplatoare, haotica sau amenintatoare in orice fel. Sunt in siguranta, temeinic si pe deplin protejat in aceasta zi, am incredere si ma las in seama intuitiei mele clipa de clipa. Imi urmez cu usurinta calauzirea launtrica si nu am nevoie sa ma explic fata de altii ori sa ma intreb daca ceea ce simt este adevarat. Simt si cred in ordinea divina ascunsa in spatele tuturor evenimentelor si circumstantelor care se desfasoara in viata mea si accept ca un plan divin superior lucreaza permanent in numele binelui meu personal suprem, dar si al tuturor fiintelor umane de pe Pamant.

Imi urmez calauzirea launtrica, stiind ca ma va conduce catre oportunitati noi, si creatoare de a-mi exprima Sinele autentic si de a contribui la binele suprem al tuturor fiintelor, in felul meu personal, in aceasta zi. Recunosc si sunt extrem de recunoscator pentru frumusetea din jurul meu si o folosesc astazi pentru a ma inspira sa creez mai multa frumusete pe planeta, prin gandurile, cuvintele si faptele mele. Sunt un cocreator divin impreuna cu Sfantul Dumnezeu Mama- Tata, iar intuitia mea este busola magica ce ma indruma catre oportunitatile de aur ale acestei zile.

Mantra zilei

Intuitia este  cararea catre creativitate.

Binecuvantarea personala

Astazi __________________(numele dumneavoastra), Eu, Sfantul tau Dumnezeu mama-Tata, Creatorul Universului, intotdeauna pln de iubire, iti binecuvantez Spiritul sa te ridici repede deasupra oricarei energii negative si sa fii imun fata de orice gand negativ, bazat pe teama, care iti vine in minte, fie ca este din interior, fie din afara.

Te binecuvantez  sa actionezi in armonie cu intuitia, in deplina incredere si elibertat de nevoia de a te apara sau de a explica aceasta alegere cuiva. Te binecuvantez cu constientizarea profunda a conexiunii ascunse dintre tine si toate lucrurile bune din viata, bucurandu-te neincetat de acestea. Te binecuvantez sa fii iluminat cu idei creatoare pline de putere si cu inspiratie, de-a lungul acestei zile,  si sa se reverse asupra ta frumusete si apreciere oriunde te duci si de la orice persoana cu care te intalnesti.

Te binecuvantez _______________ (numele dumneavoastra), sa fii calauzit de pulsul cerurilor si sa te lasi in seama planului divin perfect care te duce catre cel mai mare succes creator, astazi. Te binecuvantez cu usurinta de a vedea vechile infatisari si sa recunosti actualele oportunitati in fiecare persoana cu care te intalnesti in orice situatie. Te binecuvantez cu sprijinul si aprecierea familiei, sa ai incredere si sa iti respecti intuitia fara niciun fel de indoiala sau discutie. Te binecuvantez sa primesti sprijin financiar si emotional din belsug, sa iti satisfaci nevoile cu usurinta si sa ai mai mult de oferit si de impartasit altora. Te binecuvantez sa fii purtator de lumina oriunde te duci si sa-i inspiri pe cei din jurul tau cu idei noi si creatoare, care sa inlocuiasca frustrarea si disperarea.

Si asa sa fie, in numele Meu, Sfantul Dumnezeu Mama-Tata, care te-a creat si te iubeste neconditionat, lumina, iubirea si vindecarea lui Isus Hristos si puterea Sfantului Duh care salasluieste in fiinta ta.”

fragment din cartea:  Gratie, Calauzire si Daruri de Sonia Choquette

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.