Ce spun?- Spun doar ceea ce simt- și nimic mai mult

Multa vreme am considerat că pentru a scrie, e nevoie sa fii filozof, poet, sau scriitor de succes.

Azi, cred că poți să scrii, doar daca ceea ce scrii, este din inima, și nu din minte. Însă poate fi cel mai dificil lucru.

Este greu să te arăți lumii așa cum ești, pentru că  suntem obișnuiți să ne punem măști. Masca omului de succes, a celui fericit, a celui care e pe o cale, sau pe alta, una mai importantă și de succes decât cealaltă. Nimic mai fals.

In viata suntem învățați să fim duri, de neînvins, iar atenția ne este îndreptată în permanență către exteriorul nostru. Tot ce facem, spunem,  învățăm….cursuri pe care le urmam ,  ne învață să fim, să facem , să ne exteriorizam, dar totul pornind din minte.

Ajungem astfel la un moment dat, să nu ne recunoaștem nici măcar noi înșine, atât de mult ne controlam, ne autosabotam. Uitam de noi, de Dumnezeul din noi, de scânteia divină care am venit să fim… Uitam de minunea care am putea fi, limitandu- ne la tot pasul, stand în confortul casei, al fotoliului, al unui loc de muncă sigur, al unei familii, de dragul de a aparține unei familii.

Ni se spune sa iesim din zona de confort, să facem ceea ce ne place, să ne urmam drumul, calea, destinul. Dar nimeni, absolut nimeni nu îți spune cum, și ce să faci.

La o prima vedere pare simplu.  Însă e dificil. De ce? Pentru că nu mai știm cine suntem. Am uitat  cu desavarsire  de scânteia  Divina din noi, am uitat că suntem co-creatori . De altfel multi nici nu înțelegem ce înseamnă că suntem co-creatori, si folosim cuvinte fără să le înțelegem adevăratul sens. Uitam că suntem lumina, și am venit să fim lumina și iubire. Daca ne-am amintit mai des ca suntem lumina și iubire nu am mai asista la atatea cataclisme, și la atatea urgii…

Poti sa fii lumina, oriunde te afli, și la orice job te-ai afla. Rolul tau este sa aduci alinare, un zambet, o îmbrățișare, celui care e in nevoie. Să fi acolo unde e nevoie sa ” aprinzi becul” , ca cel pentru care ai făcut-o să își dea seama că nu e singur, și că oricâte opreliști ar întâlni lumina, in drumul ei, va învinge întunericul.

Este un an al Îngerilor, dar in egală măsură și al întunericului, însă dacă nu ne uitam esența și credința, vom avea un an binecuvântat, cu împliniri, pace, iubire și armonie.

Daca vom păși pe calea iubirii, acțiunile noastre vor fi altruiste și vor da dovada de afecțiune, compasiune, blândețe și alte aspecte ale iubirii.

In concluzie ar fi minunat daca, ne-am amintit cat mai multi că suntem iubire, că putem fi creatorii vieții noastre, și să fim recunoscători pentru tot ce vine către noi.

Să fim recunoscători că existăm, să nu ne judecăm, să ne acceptăm așa cum suntem și să fim conștienți, că în fiecare moment am fost cea mai buna varianta a noastră și nu am greșit nimic. Iar atunci când simțim că ne cuprinde disperarea, o rugăciune ne poate readuce pacea și lumina de care avem nevoie.

„Doamne Dumnezeule, te rog ca în timpul somnului sa luminezi și să purifici temerile mele (le enumeram)- rugăciune extrasa din cartea Îngerii in viața femeii de Felicia Tonita.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.